Maskinteknisk Raadgivning - Techknow

MASKINTEKNISKE rådgivning

TechKnow tilbyder rådgivning og konsulentydelser indenfor produktudvikling, beregning og dokumentation.
Hos TechKnow vægter vi højt, at det udførte arbejde, følger kundens forskrifter. Indenfor det maskintekniske løser vi alle slags opgaver, stort som småt. Gennem udvikling og konstruktion af egne maskiner, er der opnået stor erfaring med alle faser i maskintekniske projekter.

Vi mener at egne erfaringer er fundamentet for at være den fortrukne samarbejdspartner for virksomheder, der har behov for eksterne maskiningeniører.
Der er både mulighed for at integrere en konsulent på jeres arbejdsplads eller få lavet arbejdet fra vores kontor.

Ide- og produktudvikling

Vi hjælper med idegenerering og er ligeledes behjælpelige med konceptudvikling og fremstilling af prototyper. Med en prototype kan man på en billig og effektiv måde teste design og features inden den endelig produktion sættes i gang.

E

Konceptudvikling

E

Prototyper

E

3D-Print

ide og produktudvikling
Beregning og analyse

Beregning og analyse

Sammen med kunden vurderes opgavens omfang, og herefter vurderes det hvilke analytiske eller numeriske værktøjer der skal tages i brug. Vi besidder kompetencer indenfor en bred vifte af beregningstekniker, metoder og software. Derudover bestræber vi os hele tiden på at tilgå ny viden, så den stigende grad af teknologiske udfordringer, kan løses på bedste vis.

E

Statiske og dynamiske beregninger

E

Brudmekanik og udmattelse

E

Maskinelementer

E

FEM

E

cfd

konstruktion

Vi har stor erfaring med 3D-modellering i alle de gængse CAD-software. Med en teoretisk tilgang sørger vi for at valget omkring de rigtige materialer og produktionsmetoder bliver truffet korrekt. Konstruktionsvalg bliver taget på baggrund af analytiske og numeriske beregninger, som sikrer et optimeret emne.

E

3D-modellering

E

optimering

E

Materialevalg

E

produktionsmetode

Konstruktion
Teknisk dokumentation

Teknisk dokumentation

Vi kan håndtere 3D CAD-modeller, arbejdstegninger og udfører GPS-målsætning, så tegninger kan sendes direkte i produktion. Vi kan også være behjælpelige, hvis der skal skrives tekniske rapporter eller manualer til at beskrive netop Jeres produkt.

E

2D-dokumentation

E

GPS-målsætning

E

manualer

E

Tekniske rapport

Her bor vi

Industritoften 31

8660 Skanderborg 

Tøv ikke med at kontakte os på telefon eller mail