Produkter til affaldshåndtering

Hos TechKnow udvikler og producerer vi sorteringsmaskiner til affaldsbranchen, med målet om at kunne sætte vores aftryk på en branche i rivende udvikling og samtidig øge genanvendelsen af affald.

 

 Fordelen ved sorteringsmaskiner er at få en automatisk opdeling af det blandede materiale i renere dele og dermed opnå en højere værdi og flere genanvendelsesmuligheder.

Sorteringsmaskiner er oftest en god investering, da det kan erstatte manuelt arbejde samt øge kapacitet og kvalitet på slutproduktet.

Ballistiske Separatorer

se produkter

Balleåbner

se Produkter

sortering- og plastbehandlingsanlæg

Sorteringsmaskiner er designet til at håndtere bestemte materialetyper og for at opnå den bedste effekt er valget af den rigtige maskine vigtig.

virksomheder

Som større virksomhed med store mængder af affald vil emballage ofte føre til store udgifter i forbindelsen med bortskaffelse.

Hos TechKnow bygger vi egne maskiner på erfaringer i affaldsbranchen samt ingeniørmæssige kompetencer. Dette samspil skaber kvalitetsmaskiner, som også er testet i det rigtige miljø inden det sættes i brug.

kommuner

I kommunerne håndteres indsamlingen af borgernes affald ofte selv og der faciliteres også flere genbrugsstationer inden for kommunegrænsen.
Affaldet indsamles ofte på egne arealer, og inden det videresendes til sorteringsanlæg eller andre aftagere. En forsortering af det indsamlede affald kan have stor værdi på affaldet, inden det udbydes til relevante aftagere.

Her bor vi

Industritoften 31

8660 Skanderborg 

Tøv ikke med at kontakte os på telefon eller mail