www.phidan.dk

Phidan Engineering overtager TechKnow

Pressemeddelelse

Phidan Engineering i Skanderborg overtager alle aktiviteter i den unge affaldssorteringsvirksomhed TechKnow, og positionerer sig dermed endnu stærkere i markedet for løsninger til affaldshåndtering og grøn omstilling.

Phidan Engineering i Virring ved Skanderborg har i mange år udviklet innovative og kost-effektive løsninger til landbruget og biogasindustrien, og opsøger hele tiden ny viden og nye muligheder for at holde sig attraktiv som ingeniør- og rådgivningspartner.

Hurtig adgang til markedet
For at stå endnu stærkere samarbejdet med kunderne indenfor grønne og ansvarlige løsninger har Phidan opkøbt aktiviteterne i den unge affaldssorteringsvirksomhed TechKnow ApS. Phidan ønsker at udvikle videre på principperne bag TechKnows teknologi, og bringe løsninger på markedet både som egentlige sorteringsmaskiner og som elementer i større anlæg, i samarbejde med virksomhedens kunder.

Med opkøbet forventer Phidan at få en hurtigere adgang til markedet, og Direktør og indehaver Kim Krongaard Jensen fortæller:

”I Phidan Engineering mærker vi en enorm interesse for bedre udnyttelse af eksisterende ressourcer, og med opkøbet af TechKnows teknologi forventer vi at kunne etablere os som en betydelig spiller indenfor såvel rådgivning som konkrete løsninger vedrørende håndtering af affald. Vi kan kombinere principperne med vores egen betydelige erfaring inden for innovative og effektive mekaniske løsninger fra bl.a landbruget, og på den måde hjælpe kunderne videre på en effektiv og økonomisk måde.”

Et rigtig godt udgangspunkt
Selvom Phidan allerede kender TechKnow fra udviklingen af de mekaniske løsninger, bringer opkøbet både konkret testerfaring og vigtige kunderelationer med sig. De seneste år er brugt på at udvikle og field-teste sorteringsløsninger hos danske kommuner og private aktører i affaldsindustrien. Som et led i overtagelsen vil TechKnows CEO Rasmus Dall Nielsen sikre at al viden og alle væsentlige kundeprojekter overdrages og videreføres:

Direktør og medstifter Rasmus Dall Nielsen fortæller: “I løbet af de sidste 3 år har vi fået mange gode erfaringer gennem kunder og udviklingsprojekter. Tiden er I den grad moden til nye effektive løsninger til sortering af affald. Vi er sikre på at Phidan Engineering kan være med til at løfte teknologien og sikre hurtigere fremdrift til vores kunder.”

Allerede i gang
Overtagelsen er sket pr. 1. februar, og overdragelsen af både teknologi og kundeprojekter er i fuld gang.

Vil du vide mere om Phidan Engineering og TechKnow kan du læse mere på:
www.phidan.dk eller www.techknow.dk
eller kontakte Kim Krongaard på kkj@phidan.dk eller info@techknow.dk

Kim Krongaard Jensen

Kim Krongaard Jensen

CEO and Owner @ Phidan Engineering

Vores adresse

Industritoften 31
8660 Skanderborg
CVR: 37342688

kkj@phidan.dk

RIng til os